معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور در حاشیه بازدید از شرکتهای دانشبنیان و خلاق مستقر در هشتمین نمایشگاه نوشتافزار و تجهیزات مهندسی کشور، بر ظرفیتهای ارزشآفرین و بازارساز این حوزه تأکید کرد و گفت: حوزه نوشت افزار جزء آن حوزههای بازارساز و پرظرفیت برای ارزشآفرینی است. مادامی که آموزش، یادگیری و تحصیل فرزندان کشور در جریان باشد، بازار و صنعت حوزه نوشت افزار نیز به قوت خود حرکت میکند، اما مهم است بتوانیم سهم قابل توجهی از این بازار را در اختیار شرکتهای دانشبنیان و خلاق کشورمان قرار دهیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت تسهیلگری و حمایت از شرکتها برای ورود به بازارهای بینالمللی گفت: همگی تلاش میکنیم تا ورود محصولات دانشبنیان و خلاق با نام و نشان ایرانی به بازار سایر کشورها از معبر کریدورهای صادراتی، میسر شود و از شرکتهای دانشبنیان خلاق و دانشبنیان توانمند در حوزه محصولات فناوریهای نرم و صنایع خلاق، که قابلیت عرصه محصولات روزآمد، با کیفیت و قابل رقابت در بازار را داشته باشند، تمام قد حمایت کنیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور با بیان اینکه رشد شرکتهای دانشبنیان و خلاق با تولید محصولات کیفی و مبتنی بر نیاز بازار، فزاینده است ادامه داد: در کشور ما با توجه به شرایط آمایشی موجود، فرصتهای ویژهای برای توسعه صنعت و بازار نوشتافزارها وجود دارد و شرکتهای داخلی میتوانند با تکیه به ظرفیتهای سرزمینی، فرهنگی، تاریخی و فناورانه، بیشترین بهره را از این بازار ببرند.
دهقانی با بیان اینکه امروز بخش عمدهای از نظام زنجیره ارزش صنعت نوشتافزار در داخل کشور تکامل یافته است ادامه داد: خوشبختانه تأمین زنجیره طراحی، تولید، بستهبندی و توزیع توسط همین شرکتها در حال انجام است. بسیاری از این شرکتها، جزء شرکتهای خلاق و برخی دانش بنیانی هستند که محصول را مبتنی بر روزآمدترین فناوریها و بالاترین استانداردهای بازارهای داخلی و بینالمللی عرضه میکنند که حائز جذابیتهای لازم برای مخاطبان است.
گفتنی است، هشتمین نمایشگاه بینالمللی نوشت افزار (ایرانپنکس ۱۴۰۲) و دومین نمایشگاه تخصصی ایرانتویکس (irantoyex 2023) از ۳۱ خرداد تا ۳ تیرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ صبح الی ۶ بعدازظهر در نمایشگاه شهر آفتاب تهران برگزار خواهد شد./