الزامات دستیابی به تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین

محمدرضا حسینا با بیان اینکه توجه به تولید و اشتغال کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است، گفت: اختصاص شعار چند سال گذشته به مبحث تولید و تمرکز بر حل چالش‌ها و موانع این بخش از سوی مقام معظم رهبری نشانگر آن است که تولید از اهمیت قابل توجهی در اقتصاد کشور برخوردار است و تنها با تمرکز بر این بخش است که می توان علاوه بر دستیابی به توسعه اقتصادی، رفاه مردم را نیز افزایش داد.

رئیس مجمع فعالان اقتصادی افزود: تنها راه دولت برای افزایش قدرت خرید مردم، توجه به بخش تولید و حوزه‌های مولد است. به عبارتی این واقعیتی انکارناپذیر است که هرچه برای تقویت بنیه تولیدی کشور تلاش شود، قدرت خرید مردم نیز تقویت خواهد شد، چراکه ارتقای ظرفیت‌های تولید، اشتغال هر چه بیشتر را در پی دارد و به این ترتیب ، معضل بیکاری و فقر نیز مرتفع خواهد شد. این در حالی است که بنگاه های تولیدی در حال حاضر شرایط مناسبی ندارند و حتی برای تامین سرمایه در گردش خود و ماندگاری در بخش تولید، نمی توانند روی تسهیلات بانکی حساب باز کنند.

حسینا با تاکید بر همکاری بانک ها و دیگر دستگاه‌ها با بخش‌های تولیدی در کشور اظهار کرد: بانک‌ها برای کمک به رونق تولید باید با واحد‌های تولیدی به گونه‌ای رفتار کنند تا مانع تعطیلی واحدهای تولیدی شوند، چرا که به هر حال فعالیت در شرایط تحریم کار ساده‌ای نیست و عدم همکاری بانک ها با واحد های تولیدی آن هم در شرایطی که هزینه های جانبی تولید به شدت بالا رفته است، می تواند موجب توقف فعالیت این واحدها و همچنین بیکاری نیروهای انسانی فعال در این مجموعه ها شود.

حسینا با اشاره به افزایش ضرایب مالیاتی برای سال جاری گفت: باید کارفرمایان و عرضه‌کنندگان کار و تولید، از تسهیلات مناسب و حمایت‌های دولتی بهره مند شوند تا تعادل در اقتصاد شکل گیرد.

به گفته رییس مجمع فعالان اقتصادی، تأمین منابع توسط نهادهای مالی از جمله بانک‌ها، صندوق‌ها و… از چالش های اصلی صنعتگران و همچنین شرکت های دانش بنیان است که امید می رود با تاکید مقام معظم رهبری بر بحث دانش بنیان ها و اشتغالزایی، بانک ها و سرمایه‌گذاران در کنار شرکت های دانش‌بنیان قرار گیرند و امکان تجاری‌سازی محصولات در این حوزه فراهم شود.

رییس مجمع فعالان اقتصادی با تاکید بر اینکه حمایت واقعی از بخش تولید می تواند مشکلات اقتصادی موجود در کشور را حل و فصل کند، اظهار کرد: در واقع تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین راه غلبه بر جنگ تحریمی است و می‌تواند توسعه اقتصادی را به همراه داشته باشد.

وی همچنین با اظهار امیدواری نسبت به توافق هسته‌ای و برداشته شدن تحریم‌ها افزود: امیدواریم با به نتیجه رسیدن مذاکرات، گشایش‌های لازم انجام شود و بتوانیم با بهره گیری به موقع از علم و دانش روز دنیا، جذب سرمایه‌گذاری و بهبود معیشت مردم را رقم بزنیم.

انتهای پیام/

https://kasbnews.com/5284