سرمایه گذاری ۴۰ میلیون دلاری برای توسعه انبارداری و خدمات گمرکی

 حمیدرضا کیامنفرد مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی با اشاره به توسعه انبارها در سال ۹۹ اظهار داشت: در سال جاری برای گمرکات زمینی برنامه‌های متنوع و گسترده‌تر داریم و حضور ما در گمرک دوغارون قطعی شده است در گمرک پرویزخان به زودی حضور پیدا خواهیم کرد و همچنین در گمرک باشماق در حال نصب تجهیزات در بخش زمینی هستیم.

وی ادامه داد: در گمرک ماهیرود که مرز افغانستان است حضور خواهیم داشت و انبارهای گمرک را تحویل گرفتیم در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) زیرساخت‌ها تجهیز شده با توجه به مصوبه ستاد پدافند غیرعامل مقرر شده گمرکات استان تهران در شهر فرودگاهی امام خمینی تجمیع شود و قاعدتاً شرکت انبارهای عمومی حضور پررنگ خواهد داشت. 

مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی با تأکید بر اینکه در حوزه دریایی رقبای قدیمی و توانمندی داریم عنوان کرد: بدین منظور بیشتر به دنبال حفظ بازار خود در حوزه بندری و دریایی هستیم و البته در بندر امام خمینی افزایش انبار داشتیم و به ظرفیت حداکثری رسیدیم. 

کیامنفرد در مورد نرخ تعرفه خدمات انبارداری و گمرکی بیان داشت:‌در این موضوع برنامه ویژه داریم که به صاحبان کالا اطلاع‌رسانی خواهد شد با توجه به اینکه حضور مدیرعامل و هیأت مدیره‌ها در سال‌های گذشته کمتر از یکسال بوده است نمی‌توانسته استراتژی بلندمدت تهیه کرد. در حوزه تخفیفات کمیته‌ای بدین منظور تشکیل شده و به بسیاری از تولیدکنندگان به ویژه تولیدکنندگان دارو بلافاصله تخفیفات ۱۰۰درصدی داده‌ایم. 

وی با بیان اینکه معدل ماشین‌آلات خود را ۵ سال کاهش دادیم، عنوان کرد: در ۴۱ گمرک حضور داریم که ۳۱ حوزه متصل با سامانه جامع تجارت بوده که در این گمرکات تحویل‌گیرنده کالا هستیم در ۱۰ گمرک دیگر نیز به دلیل آنکه سازمان بنادر متولی است اقدامات در جریان بوده تا بتوانیم شناسه یکتا را هماهنگ کنیم چرا که مثلا در بخش هوایی با هماهنگی سازمان هواپیمایی باید همراه باشد. 

مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی در مورد درآمد این شرکت از محل انبارداری کالاهای متروکه و رسوبی بیان داشت: هیأت مدیره به دنبال آن است که بتواند بر اساس قانون تعهد ناشی از انبارداری را از سازمان اموال تملیکی تهیه کند البته این برای کالاهایی است که امکان فروش آن وجود دارد سالی ۲۰ میلیارد تومان حقوق از محل انبارداری داریم که مربوط به کالاهایی می‌شود که در سازمان اموال تملیکی به فروش می‌رسد.برخی این کالاها مربوط به ۲۰ سال گذشته است و قابل فروش نیست و امحاء می‌شود که دولت هزینه‌های آن را بپردازد.

کیامنفرد از ظرفیت واقعی ۷.۸ میلیون تنی شرکت انبارهای عمومی برای خدمات‌رسانی به کالاها خبر داد و گفت: استراتژی خوبی برای حمایت از تولید تهیه شده که در بخش‌هایی از آن موفق و در قسمت‌هایی ناموفق بودیم برای اینکه یک شرکت تک‌محصولی نباشیم به منطقه ویژه اقتصادی سهلان  ورود کردیم که بیش از دو هزار هکتار وسعت دارد و فاز اول آن ۱۰۰ هکتار است و فاز دوم ۲۹۵ هکتار است برای تهیه زیرساخت‌ها ۲۳۲ میلیارد تومان سرمایه جذب شده که ۱۱ طرح با ۲۵۰ نفر اشتغال‌زایی دارد. امسال در توسعه سرعت خواهیم داشت و علت تأخیر در ۴ تا ۵ سال اخیر به دلیل تعدد تغییر در هیأت مدیره شرکت بوده است. 

وی تاکید کرد: ۴۰ میلیون دلار معادل هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری وجود دارد که تا پایان سال اشتغال‌زایی مناسبی ایجاد خواهد کرد.

انتهای پیام/

https://kasbnews.com/2503