ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس میزان فناوری

ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان بر اساس میزان فناوری استفاده‌شده در کالا یا محصول تولیدی انجام می‌گیرد که باید در سطح بالا و تا متوسط به بالا باشد. به بیانی دیگر ارزیابی دانش بنیانی برای بررسی دانش فنی مورد استفاده در تولید کالا، محصول یا نمونه آزمایشگاهی، دارای پیچیدگی‌های فنی و در اصطلاح «های تک» انجام می گیرد.

به گزارش کسب نیوز، در راستای ارزیابی و بررسی شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان، معاونت علمی و فناوری، کارشناسان و کارگزارانی را مشخص کرده است تا با حضور در شرکت‌ها و مؤسسات در اقصی نقاط کشور اقدام به ارزیابی و بررسی صلاحیت متقاضیان کنند و تنها کارشناسانی که نام آن‌ها در لیست تأییدشده معاونت علمی درج شده است، می‌توانند شرکت‌های دانش‌بنیان را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهد.

چنانچه شرکت‌های دانش‌بنیان، متقاضی استفاده از انواع حمایت‌ها برای توسعه محصول جدید دانش‌بنیان باشند، محصول جدید آن‌ها در صورت داشتن قابلیت فنی و برنامه تحقیق و توسعه، بدون ارائه نمونه آزمایشگاهی تأیید می‌شوند.

دبیرخانه کارگروه می‌تواند کالا‌ها یا خدمات قبلی شرکت‌ها که اکنون شرکت در حال توسعه یا تولید آن‌ها نیست را مورد تأیید قرار ندهد. تأییدیه شرکت‌های دانش‌بنیان برای استفاده از مزایای قانون، برای شرکت‌های نوع ۱ و مستعد دانش‌بنیان به مدت ۲ سال و برای شرکت‌های نوع ۲ به مدت ۳ سال بوده و تمدید این زمان، منوط به ارزیابی و تأیید مجدد شرکت است.

همچنین تأییدیه دانش‌بنیان شرکت‌هایی که قبلاً تأیید شدند، تا زمان مشخص شدن نتیجه ارزیابی مجدد تمدید شده و همچنان می‌توانند از مزایای قانون استفاده کنند. دبیرخانه کارگروه می‌تواند شرکت‌های تأییدشده را بر مبنای معیار‌های آیین‌نامه و سایر مصوبات کارگروه، به‌صورت دوره‌ای در کمتر از زمان ۲ سال، مورد ارزیابی قرار داده و بعد از مشخص شدن نتیجه ارزیابی، اقدامات لازم برای عدم تأیید یا تغییر نوع تأیید شرکت‌ها را به عمل آورد./

https://kasbnews.com/8224