بانیان وضع موجود در قامت مطالبه گر اظهار و نظر نکنند

رییس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی نیز در واکنش به اینکه گفته شده شوک‌های سیاست خارجی بیشترین تاثیر را بر اقتصاد ایران داشته است، گفت:بانیان وضع موجود در قامت مطالبه‌گر اظهار و نظر نکنند؛ ما به گذشته خراب آنها نگاه نمی کنیم و به دنبال توسعه کشور هستیم.

نصرالله پژمانفر در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا افزود: آنها اجازه دهند تا ما نسبت به اقدامات ظالمانه ای را که در طول هشت سال دولتشان به حقوق مردم کردند، رونمایی نکنیم.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس بیان داشت: زمانی که روحانی قوه مجریه را تحویل گرفت، بیش از ۱۵ سال شاهد جشن خودکفایی گندم داشتیم اما در سال ۹۷ واردات گندم رخ داد.

نماینده مردم مشهد در مجلس ادامه داد: زمانی که آیت الله رییسی دولت را تحویل گرفت، نزدیک به ۵۰ درصد واردات گندم داشتیم این از جمله موضوعاتی است که دولت گذشته نسبت به آن بی توجه بود.

وی با اشاره به خودکفایی کشور در حوزه تامین برق نیاز داشت: دوره ای که روحانی دولت را تحویل گرفت بخشی از تولید برق مازاد برق به افغانستان و عراق صادر می شد، اما زمانی که دولت را تحویل دادند ۲۰هزار مگاوات عقب افتادگی در تولید برق مورد نیاز کشور داشتیم.

رییس کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی بیان داشت: در زمان شروع بکار دولت روحانی ۷۰۰ تا یک میلیون واحد مسکونی نیاز جامعه بود مسکن عمومی که جوانان بتوانند با این حقوق های متعارف صاحب مسکن شود اما در هشت سال دولت رووحانی فاصله زیادی بین عرضه و تقاضا مسکن پیش آمد و بین ۵ میلیون تا ۵ میلیون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی فاصله بین عرضه و تقاضا به وجود آمد. امروز در عرضه و تقاضای مسکن تعادل نسبی ندارد و این نتیجه عملکرد دولت گذشته در این حوزه است.

نماینده مردم مشهد بیان داشت: با کمبود بیش از ۵ میلیون واحد مسکونی در کشور مشکل اجاره بها یکی از معضلات روز کشور شده است و این سازی است که در دولت روحانی زده شد و امروز جوانان پشت در بنگاه معطل می شوند و تهیه مسکن استیجاری آرزوی برای آنها شده است.

پژمانفر خطاب به منتقدین دولت تصریح کرد: آنها اجازه دهند که ما در حوزه بورس و مداخلات ارزی رونمایی نکنیم چون امروز کشور هیچ نوع آمادگی برای این بحث ها ندارد ما نگاه به گذشته خراب آنها نمی کنیم نگاهمان رو به جلو است تا بتوانیم کشور را به جلو ببریم.

نماینده مردم مشهد در مورد عملکرد موفق دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی بیان داشت: تعاملات خوبی را با همسایگان برقرار کردیم و بخش قابل توجه ای از مسائل کشور از این مسیر قابل حل است با اینکه در دولت گذشته به کشورهای اروپایی و کشوری همانند یونان که در بن بست بحران درگیر بود امید بسته بودند اما امروز با توسعه تعاملات با کشورهای همسایه توانسته ایم به دستاوردهای مطلوبی دست پیدا کنیم.

وی افزود:مشکلات اقتصادی کشور هنوز به صورت ریشه ای درمان نشده و ما امیدواریم با تعامل قوای سه گانه و تدوین برنامه های راهبردی بر این مشکلات فائق آییم.

انتهای خبر/

https://kasbnews.com/6963