مریم سلطانی با اشاره به برگزاری مراسم جایزه بانوان کارآفرین برتر کنفدراسیونهای اتاقهای بازرگانی و صنعت آسیا – اقیانوسیه (۲۰۲۱)ACCI گفت: این مراسم با هدف شناسایی بانوان کارآفرین برتر که در حوزه فعالیتشان و مسئولیت اجتماعی شرکتها عملکرد شاخصی دارند برگزار میشود.
نایب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و گرجستان با بیان اینکه این مراسم هر دو سال یک بار از سوی کنفدراسیونهای اتاقهای بازرگانی و صنعت آسیا – اقیانوسیه در حاشیه کنفرانس سالانه برگزار میشود، افزود: امسال این مراسم در تایپه پایتخت تایوان برگزار میشود.
نماینده منتخب ایران برای حضور در مراسم جایزه بانوان کارآفرین برتر کنفدراسیون اتاقهای بازرگانی و صنعت آسیا – اقیانوسیه بیان داشت: اعضای اصلی کنفدراسیون یا همان اتاقهای فدرال ، بانوان کارآفرین کشورشان را که رتبه ممتاز دارند را معرفی میکنند.
وی با اشاره به معیارهای انتخاب کارآفرینان برتر، گفت: حضور فعال در بازار جهانی، استقرار در یک سازمان انتفاعی ملی یا بینالمللی، حضور فعال در سازمانهای غیرانتفاعی مرتبط با تجارت، برتر بودن در رهبری کارآفرینی و امور تجاری و دارا بودن صداقت، اخلاق خوب و حسن شهرت در تجارت است.
سلطانی افزود: کمیته جوایز دبیرخانه CACCI، برای ارزیابی نامزدها تشکیل میشود و در مرحله اول فهرست کوتاهی متشکل از پنج نفر از برجستهترین بانوان کارآفرین معرفی شده از سوی تمامی کشورهای عضو را انتخاب میکند.
سلطانی با بیان اینکه سپس فهرستی که به چند نام مختصر شده به هیئت داوران ارائه میشود، مطرح کرد: نامزدهای فهرست کوتاه با استفاده از سیستم امتیازبندی وزنی براساس اسناد پشتیبان ارسال شده از سوی نامزدها و در صورت لزوم از طریق مصاحبه با هیئت داوران ارزیابی میشوند.
وی بیان داشت: در پایان با بررسی و مقایسه امتیازات، نامزدی که بر اساس معیارهای مدنظر بالاترین نمره وزنی را بدست آورد به عنوان برنده و منتخب کنفدراسیون معرفی میشود.
نماینده منتخب ایران برای حضور در مراسم جایزه بانوان کارآفرین برتر کنفدراسیونهای اتاقهای بازرگانی و صنعت آسیا و اقیانوسیه از افزایش احتمال تخصیص جایزه سال ۲۰۲۱ به ایران خبرداد و افزود: در طی اولین مراسم جوایز در سال ۲۰۱۶، نمایندگان کشورهای ایران و فیلیپین و در دومین برنامه جوایز در سال ۲۰۱۸، نمایندگان کشورهای فیلیپین و ترکیه جایزه را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/