در سالهای اخیر افزایش عرضه نیروی جوان به بازار کار مشکل اشتغال کشور را دو چندان کرده است. از این رو جویندگان کار به ویژه جوانان برای یافتن شغل به روشهای مختلفی اقدام میکنند.در این میان دفاتر کاریابی به عنوان بازوان اجرایی وزارت کار از جمله ابزارهای کارآمدی هستند که با ورود خود به بازار کار و شناسایی فرصتهای شغلی میتوانند تأثیر مناسبی در کاهش هزینه جستجوی شغل ایفاء کنند.
شهر تهران از لحاظ موقعیت سیاسی به خاطر پایتخت بودن و وجود سفارتخانهها، به لحاظ اقتصادی به دلیل وجود کارخانجات، موقعیتهای صنعتی و مهاجرت افراد از سایر استانها برای پیدا کردن شغل، از بازار کار بالایی برخوردار است. به دلیل وجود مشاغل متنوع در این شهر، افراد میتوانند در تمامی رشتهها و شغلهای متفاوت استخدام شده و مشغول به کار شوند. مطابق گفته ای مدیرکل تعاون,کار و رفاه اجتماعی استان تهران در استان ۱۴۹ کاریابی داخلی، ۸۴ کاریابی خارجی و ۷ کاریابی دریایی مشغول به فعالیت هستند.
حامدویس کرمی, مدیرکل تعاون,کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه ۲۴۰مرکز کاریابی در استان تهران فعالیت میکنند می گوید:این دفاتر بعنوان یکی از ابزار های مدیریت بازار کار، حلقه اتصال کارجویان و کارفرمایان بوده و می توانند نفش موثری در مدیریت بازار کار داشته باشند.
وی آموزش های روزآمد، شناخت و تحلیل واقعیت های بازار کار استان، شناسایی نیاز های بازار کار و ارتباط مستمر با بخش تولید را از ضرورت های کاری دفاتر کاریابی دانست و از تاسیس تعداد ۲۵ کاریابی جدید حقیقی و الکترونیک در استان تهران خبر داد و افزود: تاسیس دفاتر کاریابی نسبت به سال گذشته از ۲۵۷درصد رشد برخوردار بوده است.
مدیرکل تعاون کارو رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به اهمیت ایجاد مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در ترویج و توسعه کارآفرینی در استان، بیان کرد: صدور مجوز مراکز مشاوره و خدمات کارآفرینی در استان تهران در ۹ماهه ابتدای سال ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دارای رشد بیش از ۶۵ درصدی است. وی تصریح کرد: طی سالجاری در استان تهران مجموعاً ۵۶ مجوز در حوزههای مختلف کارآفرینی مشتمل بر ۳۳ مجوز مرکز مشاوره کارآفرینی، ۱۰ مجوز شتابدهنده، ۵ مجوز فضای کاری مشترک و ۸ مجوز کافه کارآفرینی صادر شده است.
پایان خبر/