سیدرضا فاطمیامین افزود: معدن مس سونگون از نظر مقیاس و اقتصادی به اندازهای بزرگ است که یک شرکت مستقل میتواند در این معدن تشکیل شود.
وی با اشاره به اهمیت تشکیل صنایع پایین دستی مس در استان عنوان کرد: این شرکت تا مرحله تولید مس کاتد جلو میرود، اما علاوه بر این با پیگیریهای لازم از سرمایه گذاران حمایت می کنیم تا صنایع پایین دستی مس نیز در استان راهاندازی شود و ارزش افزوده بیشتری نصیب استان شود.
وزیر صمت اضافه کرد: آذربایجان شرقی یکی از چند استان کشور است که در تراز یک صنعتی، معدنی و تجاری قرار دارد.
وی بلوغ تجاری، صنعتی و معدنی را در آذربایجان شرقی بسیار بالا توصیف کرد و گفت: امیدواریم با ظرفیتهای موجود، صنعت خودروسازی در این استان ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در حوزه ماشینسازی ظرفیتهای زیادی دارد، تأکید کرد: اکنون حدود ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو در سال تولید میشود که این میزان میتواند در سالهای آینده خیلی بیشتر از این یعنی به ۵۰۰ هزار دستگاه خودرو افزایش پیدا کند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: صنایع زیادی در استان وجود دارد و امیدواریم شاهد شتابگیری صنایع مختلف در استان باشیم.
فاطمیامین افزود: در جلسات برگزار شده، مسائل خوبی از سوی فعالان اقتصادی استان مطرح شد؛ البته مسائل و مشکلات استان پیش از سفرهای استانی بررسی شده و روی تصمیماتی که گرفته خواهد شد، کار میشود.
وی ادامه داد: یکی از مصوبات این سفر اختصاص هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان بودجه تنها برای تأمین زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان است که بخشی از این بودجه از سوی سازمان برنامه، بخشی از منابع استانی و بخشی نیز از سوی شهرکهای صنعتی تأمین میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد: حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرحهای نیمهتمام صنعتی و معدنی استان پیشبینی شده که رقم بسیار خوبی است.
وی به بازارهای کشورهای اطراف برای توسعه صادرات اشاره کرد و افزود: واردات پنج میلیارد دلاری کفش از سوی روسیه فرصت بسیار خوبی برای توسعه صادرات کشور به ویژه آذربایجان شرقی است و امیدواریم از فرصتی که در کشورهای اطراف ایجاد شده حداکثر استفاده را داشته باشیم.
انتهای پیام/