به گزار ش کسب نیوز به نقل از صداوسیما، امیرحسین حبیبیان افزود: از ابتدای پارسال که فقط ۱۶ درصد نسخه به صورت الکترونیک وارد سازمان بیمه سلامت میشد، اکنون به مرحلهای رسیدیم که در اردیبهشت امسال ۹۹ درصد نسخه سازمان بیمه سلامت به صورت الکترونیک صادر میشود.
وی ادامه داد: خوشبختانه وضع به نسبت مناسبی در صدور نسخه الکترونیکی داریم، هماکنون بیش از نیمی از نسخه کل کشور که بیمه سلامت صادر میکند به صورت ۹۹ درصد الکترونیک صادر میشود و آمارهای روزانه نشان میدهد که در روزهای عادی بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار نسخه الکترونیک صادر میشود.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت گفت: پیش از التزام قانون برای اجرای طرح نسخ الکترونیک حدود ۶۵ درصد نسخ الکترونیک و نیمه الکترونیک بود و پس از یکم دی پارسال به بالای ۹۰ درصدی رسیده است.
حبیبیان افزود: وضع استانهای ما به این صورت است که در ۲۹ استان ۱۰۰ درصد و ۲ استان تهران و خراسان رضوی ۹۸ درصد و ۹۶ درصد توانستهاند نسخه الکترونیک داشته باشند.
وی ادامه داد: این دو استان به علتهایی چون پهناوری استان، جمعیت بیمه شدگان استان و تعداد و پراکندگی پزشکان، هنوز نتوانستهاند به آمار ۱۰۰ درصدی صدور نسخ الکترونیک بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت برسند.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت با اعلام این که هنوز نسخه کاغذی پذیرش میشود، گفت: همانطور که قانون ما را الزام کرد که از یکم دی پارسال نسخ کاغذی صادر نکنیم، اما برغم همکاری پزشکان هنوز الزامی برای پزشکان وجود ندارد و بهتر است الزامی برای پزشکان از سوی مجلس در قانون اجرای نسخه الکترونیک وارد شود که پزشکان ملزم به صدور فقط نسخه الکترونیک باشند.
حبیبیان افزود: مشارکت پزشکان در این طرح برای پزشکان مرتبط با بیمه سلامت بیش از ۸۸ هزار نفر بوده است که در واقع ۱۰ درصد این تعداد هنوز نسخه کاغذی صادر میکنند.
وی ادامه داد: استانهایی همانند آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد توانستهاند برغم نبود برخی زیرساختها تا حد ۱۰۰ درصد نسخ الکترونیک صادر کنند و قطعی اینترنت به حداقل ممکن رسیده است.
رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت با اشاره به این که اجرای این طرح نیازمند آموزش بیشتر است، گفت: هرچه جامعه پزشکان و مراکز ارائه دهنده خدمت آموزش بیشتری ببینند مشکلات در نحوه اجرای طرح کمتر میشود.
انتهای پیام/