بررسی صلاحیت حجت الله عبدالملکی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دستور کار جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه) مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.
از ابتدای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم، تاکنون صلاحیت ۶ وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات، اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بررسی قرار گرفته است.
طبق ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس، پیش از بیان نظرات نمایندگان مخالف و موافق درباره هر یک از وزرای پیشنهادی، گزارش کمیسیون های تخصصی مربوطه قرائت می شود.
موافقت کمیسیون آموزش با عبدالملکی
رضا حاجی پور، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی خبر داد.
نظر مثبت کمیسیون اجتماعی نسبت به عبدالملکی
مجید انصاری، سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: نظر این کمیسیون نسبت به وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مثبت است.
موافقت حداکثری کمیسیون بهداشت مجلس با وزیر پیشنهادی کار
زهرا شیخی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: براساس برنامههای اعلامی از سوی وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انطباق مدارک، سوابق و برنامههای آن با اسناد بالادستی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اکثریت آراء با ایشان موافقت کرد.
در ادامه مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی کار به بیان نظرات خود پرداختند.
هاجر چنارانی، نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف وزیر پیشنهاد کار گفت: وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه مشخصی برای اداره این وزارتخانه ندارد که حداقل ۳۰ درصد بودجه کشور مربوط به این وزارتخانه است.
بهزاد علیزاده، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی کار تاکید کرد: وزیر پیشنهادی کار در عین جوانی دارای تجربیات خوبی هم می باشد.
عبدالحسین روح الامینی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وزیر پیشنهادی کار اشراف به محل ورودش به عنوان وزیر و سکاندار اجرایی این حوزه ندارد.
علی اکبر بسطامی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مدعی شد که حجتالله عبدالملکی با استفاده از نیم درصد اعتبارات کشور ۳۰ درصد شغل ایجاد کرده و سوابق ایشان مورد تایید سازمان بینالمللی کار واقع شده است.
حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی، نماینده مردم فلاورجان در مجلس به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: آقای عبدالملکی جوانی است که دارای آینده درخشانی است اما انتخاب او در این مقطع به عنوان وزیر یک ابروزارتخانه ظلم به ایشان است.
اصغر سلیمی، نماینده سمیرم در مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی کار، با انتقاد از اینکه چرا از بدنه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فردی برای تصدی این پست انتخاب نشده است، گفت که برنامه عبدالملکی برای اشتغال پایدار سالانه بلندپروازانه است.
سید محمد موحد،، نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی کار عنوان کرد: آقای عبدالملکی که مورد نقد برخی قرار گرفته است از نخبگان اقتصاد است.
مهدی روشنفکر، نماینده مردم بویر احمد در مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی کار گفت: اولین ویژگی وزیر پیشنهادی کار، باورمندی و اعتقاد عمیق به جمله “ما میتوانیم” است.
پس از اظهارات مخالفان و موافقان، وزیر پیشنهادی کار به دفاع از برنامه هایش پرداخت.
حجتالله عبدالملکی، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: یکی از اصلیترین مشکلات رفاهی در سطح کشور بحث بیکاری است و لذا یکی از اصلیترین محورهای برنامه بنده بحث اشتغال میباشد.
پس از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس، رای گیری برای وزرای پیشنهادی انجام می شود.
انتهای پیام/