سعید زرندی در جلسه کارگروه توسعه سرمایهگذاری اظهار داشت: توسعه اقتصادی کشور مستلزم افزایش سرمایهگذاری مولد بر مبنای مزیتهای رقابتی و تکمیل زنجیرههای ارزش است. وی با اشاره به روند نزولی تشکیل سرمایه در کشور طی ۱۰ سال گذشته و استهلاک ماشینآلات صنعتی واحدهای موجود، بر اهمیت موضوع و ضرورت توجه جدی به توسعه سرمایهگذاری تأکید کرد و افزود: تجربیات سایر کشورهای موفق نشان میدهد، توسعه سرمایهگذاری از طریق شرکتهای بزرگ تولیدی، نقش قابل توجهی در ایجاد پروژههای ملی و تحول اقتصادی دارد.
زرندی افزود: با شکلگیری شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی، بنگاههای کوچک و متوسط نیز تقویت خواهند شد و میتوانند از ظرفیتهای همکاری با واحدهای بزرگ در بسیاری از زمینهها بهویژه تحقیق و توسعه، فرصتهای نوآورانه و پتانسیل صادراتی بهرهمند شوند. در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، انعقاد تفاهمنامه همکاری برای توسعه سرمایه گذاریها با شرکتهای برتر تولیدی در دستور کار وزارت صنعت قرار گرفته و شرکتهای موصوف متعهد به سرمایهگذاری در بخشهای مولد و پیشران اقتصادی خواهند شد.
معاون طرح و برنامه وزارت صمت گفت: در این رابطه، تدوین سیاستهای حمایتی مناسب برای این بنگاهها با هماهنگی سایر دستگاهها اجرایی در دست بررسی است و همزمان بسته تشویقی خاص به سازمانهای تابعه وزارتخانه توسط وزیر صنعت ابلاغ شده است تا حداکثر مساعدت با بنگاههایی که نسبت به انعقاد تفاهمنامه همکاری اقدام میکنند، به عمل آید.
در این بسته ۱۴ مورد برای شرکت های که در این طرح مشارکت کرده اند دیده شده که در آینده تکمیل می شود.
تاکنون در مجموع ۱۰ تفاهمنامه با ۱۶۳ موضوع سرمایه گذاری به ارزش ۴۵۲ هزار میلیارد تومان بین وزارت صمت و شرکتهای معدنی و صنعتی چادرملو، شیرین عسل، آلومینیوم المهدی، ماشین سازی اراک و نفت سپاهان در مرحله اول و شرکتهای ملی صنایع مس ایران، گروه صنعتی زر، معدنی و صنعتی گلگهر، ایران رادیاتور و سنگآهن گهر زمین در مرحله دوم منعقد شده است.
این حجم از سرمایهگذاری در بازه زمانی ۳ تا ۵ سال آتی توسط شرکتهای مذکور و با سرمایه گذاری بنگاه انجام میشود.
انتهای پیام/